Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
AltConcept Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Perna U Confort total Lux pentru gravide - de 1.7 m
239 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Perna U Confort total este o perna multifunctionala, buna pentru toata familia!

Ofera multe posibilitati de pozitionare si sprijinire a corpului.

In plus poate fi folosita cu succes atat de persoanele suple cat si de persoanele plinute.

Este o perna eficienta pentru ca nu trebuie sa o muti in timpul somnului, daca ai un somn agitat.

Lungimea pernei este de aproximativ 1.7 m, iar latimea pernei este de aproximativ 0.9 m.

O perna prea mica sau prea subtire nu are efectul scontat daca nu poate sustine corpul in intregime.
De aceea fabricam perne cu suport lat care sa sustina si un corp mai slim si un corp mai plinut, fara sa fie grele sau incomode.

O perna pentru corp cu 2 brate este utila persoanelor care dorm pe ambele parti, pentru ca nu trebuie mutata de pe o parte pe alta.

Fata si dosul pernei sunt confectionate din bumbac 100%. Fata pernei este prevazuta cu fermoar si este detasabila pentru a o putea spala de cate ori doriti.
Dosul pernei este si el prevazut cu fermoar pentru reglarea densitatatii pernei.

Noi le umplem bine cu puf, ca sa fie durabile, dumneavoastra puteti sa mai renuntati la o parte din puf daca o doriti mai soft.

Dupa ce mai scoateti din puf, scuturati bine perna, tinand-o de cele doaua brate cu capul rotund in jos, pana cand puful se reaseaza uniform.

Stim ca o perna pentru gravide sau o perna pentru corp, este eficienta atunci cand trece de genunchi cu cel putin 10 cm. De aceea este bine sa va alegeti o perna pentru corp suficient de lunga.

Viitoarelor mamici li se recomanda sa doarma pe partea stanga mentinand genunchii indoiti. Aceasta pozitie permite fatului sa primeasca oxigen in mod corespunzator.

Dar aceasta pozitie, ca cele mai multe pozitii de altfel, este incomoda pentru mamica gravida fara un sprijin  din partea unei perne mari pentru gravide.
Perna U pentru corp are un suport lat care sprijina capul, coloana, burtica si genunchii in acelasi timp.

Este folositoare noua celor care nu ne simtim confortabil in pat si folosim tot felul de pernute mici si mari pentru a ne sprijini diverse parti ale corpului.

Dupa o zi plina, in care am condus mult, am stat la birou ore intregi sau in picioare, corpul are nevoie de relaxare, de sprijin, iar uneori nu e suficient doar patul.

O perna pentru corp, cum este perna in forma de U, asigura sprijinul intregului corp.

In plus o putem aseza in functie de necesitatile noastre, ne sprijina capul, spatele, soldurile si picioarele.

Perna pentru corp are o structura ferma ce asigura o sustinere eficienta.

Chiar daca este o perna voluminoasa, este flexibila, o poti „mototoli”, indoi, incrucisa; iar unul din brate ii poate fi util partenerului pentru sprijin.

RECOMANDARE! Dupa ce ati scos perna din ambalaj, scuturati-o bine pentru a se decomprima si reaseza uniform puful in perna!

Fata de perna fiind din BUMBAC 100%, recomandam spalarea ei la maxim 40 de grade Celsius. La temperaturi inalte bumbacul se sifoneaza intens si necesita efort in plus la calcare. Dosul pernei este tot din BUMBAC 100%.

ATENTIE! O perna pentru corp sau pentru gravide nu este un dispozitiv medical si nu trateaza durerile de cap, sold, coloana, picioare, lombare, pelvine, etc. Te poate ajuta la sprijinul corpului. Pentru tratarea unor afectiuni de acest fel, daca ele exista, trebuie sa te adresezi medicului!

ATENTIE! Nu lasati bebelusul nesupravegheat pe perna !

Pernele pentru corp sunt perne voluminoase si lungi de aceea cand alegi o perna pentru corp, tine cont de dimensiunile acesteia. Uneori aceasta este un dezavantaj.

Daca doresti detalii, te rugam sa ni le soliciti pe e-mail sau telefonic.

Citeste si articolul despre:

Un produs fabricat de Voinicel.ro, din 2012.
Din Gura in Gura